ID: 50062
Omschrijving
OostAziatische keuken Taki Sozuki
uitg Helmond
De kookkunst uit de OostAziatische landen krijgt terecht steeds meer aanhangers. Er bestaat nauwelijks een keuken, waarvan de gerechten smakelijker, veelzijdiger en tegelijk zo gezond zijn als de OostAziatische. Een bijzonder kenmerk van deze keuken is dat de ingrediënten in kleine stukjes worden toebereid. De vitaminen en voedingsstoffen blijven zo in hoge mate behouden en het aroma kan zich bijzonder goed ontplooien. Een ander kenmerk is dat in de Oostaziatische keuken veel wordt gestoofd en gestoomd. De vele recepten in deze uitgave zijn eenvoudig bereidbaar en geven vele mogelijkheden tot het ontdekken van nieuw tafelgenot.
uitg Helmond
De kookkunst uit de OostAziatische landen krijgt terecht steeds meer aanhangers. Er bestaat nauwelijks een keuken, waarvan de gerechten smakelijker, veelzijdiger en tegelijk zo gezond zijn als de OostAziatische. Een bijzonder kenmerk van deze keuken is dat de ingrediënten in kleine stukjes worden toebereid. De vitaminen en voedingsstoffen blijven zo in hoge mate behouden en het aroma kan zich bijzonder goed ontplooien. Een ander kenmerk is dat in de Oostaziatische keuken veel wordt gestoofd en gestoomd. De vele recepten in deze uitgave zijn eenvoudig bereidbaar en geven vele mogelijkheden tot het ontdekken van nieuw tafelgenot.